De perfecte baardtransplantatie

Veel mannen (en vrouwen) zijn ervan overtuigd dat een mooie baard een man aantrekkelijker maakt. Het is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak, maar het brengt in ieder geval veel verschil in het uiterlijk. Maar welk soort baard is nou mooi? En hoe zorg je voor de perfecte baard? Lees hier meer over en kom ook meer te weten over een baardtransplantatie in dit artikel.

Soorten baarden

Er zijn verschillende soorten baarden. Zo kiest de ene man voor een lange, volle baard terwijl de ander kiest voor een baard met stoppels. Wat je kiest is misschien afhankelijk van jouw persoonlijke smaak, hoeveel tijd je wil steken in het onderhouden van je baard en natuurlijk wat je wil uitstralen. Je budget kan ook afhankelijk zijn van het type baard dat je kiest, een ronde volle baard heeft misschien wat meer trimwerk nodig. Dat kun je zelf doen maar je kunt ook naar een barbier gaan voor het beste resultaat. Ben je niet tevreden over je baard omdat je weinig haar hebt? Dan kun je altijd nog kiezen voor een baardtransplantatie.

Baardtransplantatie

Een baardtransplantatie zorgt er eigenlijk voor dat je meer haar krijgt in je baard. Sommige mannen hebben bijvoorbeeld last van kale plekjes in hun baard, terwijl ze dromen van een volle baard. Dan is een baardtransplantatie een goede keuze. Er worden namelijk haarzakjes verwijderd van je hoofd, dit heeft geen effect op je hoofd. Wees maar niet bang, je zult nu geen kaal hoofd erbij krijgen! Er zijn daar namelijk voldoende haarzakjes om te transporteren naar je baard. Vervolgens dien je te wachten zodat je haarzakjes de tijd krijgen om haargroei te stimuleren. Binnen no-time heb je een prachtige volle baard.

Kies je baard

Na je eventuele baardtransplantatie is je haar gegroeid en kun je het type baard kiezen dat geschikt is voor je gezicht. Er zijn zeven verschillende soorten gezichtstypes en bij elk type gezicht past een soort baard. Zo zijn er ovale, hartvormige, rechthoekige, ronde, diamantvormige en vierkante gezichten. Zodra je weet wat jouw gezichtstype is kun je gaan kijken naar het type baard dat bij jou past. Bij een diamantvormig gezicht past bijvoorbeeld een korte baard wat beter, terwijl bij een rond gezicht een volle, ronde baard beter past. Het type baard dat je kiest kan veel verschil maken in je uiterlijk.

Wat vinden vrouwen?

Je eigen mening is natuurlijk het meest belangrijk. Maar als je toch benieuwd bent wat vrouwen van baarden vinden dan is het interessant om te weten dat hier onderzoek naar is gedaan. Zo werden er foto’s laten zien van veel mannen, met of zonder baard. Vrouwen mochten kiezen welke mannen zij het meest aantrekkelijk vonden, en de meeste vrouwen kozen voor een man met baard. Het is wel afhankelijk voor het ‘doel’ waar de vrouw voor kiest. Zo vinden de meeste vrouwen een stoppelige baard aantrekkelijk, maar een lange baard is weer interessanter voor vrouwen die op zoek zijn naar een lange termijn relatie.

Conclusie

Een baardtransplantatie uitvoeren kan ervoor zorgen dat je de baard krijgt waar je van droomt. Een baardtransplantatie kan er ook voor zorgen dat een vrouw jou ziet als een man waar zij een relatie mee wil.