Alles over Stichting IZZ

De Stichting IZZ is een zorgverzekeraar die zich richt op gezonde en actieve mensen die op zoek zijn naar een verzekering die aansluit bij hun persoonlijke levensstijl. Maar wat is de Stichting IZZ precies en wat biedt deze verzekeraar aan?

Wat is de Stichting IZZ?

De Stichting IZZ is opgericht in 2002 en is een zorgverzekeraar die zich onderscheidt van andere verzekeraars door haar persoonlijke en maatwerkbenadering. De verzekeraar biedt zorgverzekeringen aan voor zowel particulieren als zelfstandigen en kleine bedrijven.

Wat biedt de Stichting IZZ aan?

De Stichting IZZ biedt verschillende zorgverzekeringen aan die aansluiten bij de behoeften van haar klanten. Zo is er de IZZ Basisverzekering, die de wettelijk verplichte zorgverzekering dekt, maar ook extra vergoedingen biedt voor bijvoorbeeld fysiotherapie en aanvullende verzekeringen voor tandarts- en brillenverzekeringen.

Daarnaast biedt de Stichting IZZ ook de mogelijkheid om een persoonlijk zorgbudget op te bouwen. Dit budget kan worden besteed aan bijvoorbeeld sport- en fitnessabonnementen, gezonde voeding of andere zaken die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Zo worden gezonde keuzes beloond en kan men zelf bepalen hoe het budget het beste kan worden besteed.

Waarom kiezen voor de Stichting IZZ?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor de Stichting IZZ als hun zorgverzekeraar. Zo staat de verzekeraar bekend om haar persoonlijke benadering en haar flexibiliteit. Daarnaast biedt de verzekeraar ook een ruime keuze aan aanvullende verzekeringen, zodat men zelf een verzekering kan samenstellen die aansluit bij de eigen behoeften.

Daarnaast is de Stichting IZZ ook transparant over de premieprijzen en biedt de verzekeraar vaste premies, zodat men niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Samenvattend: de Stichting IZZ is een zorgverzekeraar die zich richt op gezonde en actieve mensen en die biedt een ruime keuze aan zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Bovendien staat de verzekeraar bekend om haar persoonlijke benadering en

flexibiliteit. Als men op zoek is naar een zorgverzekering die aansluit bij een gezonde levensstijl en die bovendien transparant is over de premieprijzen, dan kan de Stichting IZZ een goede keuze zijn.

Klanttevredenheid bij de Stichting IZZ

De Stichting IZZ heeft in het verleden goede scores behaald op het gebied van klanttevredenheid. Zo heeft de verzekeraar in 2020 een 8,2 gescoord op de klanttevredenheidsindex van Zorgverzekeraar.nl en heeft de verzekeraar in 2019 de Zilveren Zorgverzekeraar award gewonnen voor beste zorgverzekeraar in de categorie ‘kleine zorgverzekeraars’.

Dit betekent dat de meeste klanten van de Stichting IZZ tevreden zijn over de dienstverlening en het aanbod van de verzekeraar. Toch is het wel belangrijk om goed te vergelijken en te kijken of de Stichting IZZ ook bij jouw persoonlijke situatie en wensen past.

Samenvatting

De Stichting IZZ is een zorgverzekeraar die zich richt op gezonde en actieve mensen en die biedt een ruime keuze aan zorgverzekeringen en aanvullende verzekeringen. De verzekeraar staat bekend om haar persoonlijke benadering en flexibiliteit en heeft in het verleden goede scores behaald op het gebied van klanttevredenheid. Als je op zoek bent naar een zorgverzekering die aansluit bij een gezonde levensstijl, dan kan de Stichting IZZ een goede optie zijn om in overweging te nemen.

Lees meer op: hartvoorzorg.nl